Performance- en stabiliteitsconsulting

Taivas Webconsulting is uw partner bij alle vragen over uw computer netwerk en diverse IT gerelateerde zaken. We kunnen u adviseren over het opzetten en het onderhouden van uw bedrijfsnetwerk, controle van de stabiliteit ervan en ondersteunen bij trouble-shooting van uw netwerk en de apparatuur.

Zowel voor een incidentele kleine opdracht of advies, als structurele abonnementsvormen bieden we een passende oplossing.

Ook particuliere klanten kunnen wij adviseren over het opzetten van hun thuis-netwerk, ondersteunen bij diverse voorkomende IT problemen. Verder voeren wij data-recovery uit op defecte, of per ongelukt gewiste, harde schijven en geheugen kaarten. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘diensten’.

Verder ben ik werkzaam als freelance performance consultant en monitoring specialist. Diverse grote Nederlandse webwinkels heb ik performance adviezen gegeven. Het streven hierbij is de klantervaring op de websites te verbeteren met als doel de omzet te verhogen. De performance analyses gaan zowel over frontend-code (HTML en JavaScript optimalisaties) als netwerken en backend systemen.

Bekijk het CV voor aanvullende informatie over performance consultancy.